resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 102
    oyuncuyu daha önce izlemediğim için iyi ya da kötü demenin çok manasız hatta hadsizce olduğunu düşünüyorum ve bunu yapanların da daha henüz gelmeden bir oyuncuyu nasıl bu kadar itibarsızlaştırdığını anlamakta zorluk çekiyorum.

    asıl yorum yapmak istediğim kısım bu oyuncunun aranan özelliklerde olup olmaması kısmı. okan hoca bütün hazırlık maçlarında iki 8 numaralı 4-2-3-1 tercih etti. ayrıca açıklamalarında durağan bir 6 numara istemediğini daha 8 numaraya yakın, tempolu ve sergio oliviera'nın dinamizm eksikliğini kapatılabilecek ayağı düzgün bir oyuncu istediğini belirtti. yani benim anladığım berkan kutlunun olmuş halini istiyor hoca. bu konuda hocayla birebir aynı düşünmesem de kısmen katılıyorum zira durağan bir 6 numara, sergio oliviera ve 10 numaranın çok kolay geçilen pres gücü düşük bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum.

    midtsjö ise dünden beri araştırdığım, alkmaar forumlarında okuduğum ve analizlerden dinlediğim kadarıyla bu profile gayet uygun bir oyuncu. bu profilde ismi geçen en iyi oyuncu ise gueye idi. ancak belli ki avrupanın olmadığı bir sezonda o maliyetlere girmek yerine, daha az riskli * bir aday tercih ediliyor. umarım çok başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın