resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 84
    çok twit, entry sildirebilecek orta saha oyuncusu.

    muhtemelen kendisi oliviera, evander/harit/amiri, ve müstakbel 6 numara yokluğunda orta saha kurgusunu sağlayabilecek joker olarak tercih edildi.

    çünkü kendisi hem 6 numarada hem de 8 numarada gayet iyi oynayabilen tempolu bir isim. tekniği iyi bir dinamo demek yanlış olmaya bilir.

    oliviera ve diyelim ki tercihimiz evander oldu bu arkadaşlar sahadayken 6 no rolünü oynayabilir.
    evander sakat olduğunda oliviera evander ikamesi advanced playmaker olduğunda kendisi oliviera yerine deep lying olarak oynayabilir.
    olviera sakat veya cezalı olduğunda onun yerine 8 no da deep lying olarak ya da 6 no'ya ek iki tempolu orta saha olarak çok rahatlıkla oynayabilir.

    oyuncunun maaşı ise yıllık 450 k euro seviyelerinde az alkmaar'da. bizde alacağı maksimum 1 olur.

    alternatif olacak bir isme 3 milyon nasıl verilir deniyor. 3 milyonu maaşına eklediğinizde yıllık 2'den 3 yılda maksimum 6 milyon euro maliyeti oluyor.

    örneğin bu meziyetlere sahip listenin ilk ismi belkide grilitsch 3 yıllık maliyet olarak imza parasıyla birlikte 10 milyon eruo'yu buluyor. matematiği basit.

    ismi çıkan diğer bir kuzeyli normann'da bu stilin temsilcilerinden anlaşılan okan hoca as planın yokluğunuda berkan ve taylan'la değil iyi bir isimle ikame etmek istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın