resim
Evander da Silva Ferreira
Takım:Portland
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 132
    kerem-seferovic-yunus 3'lüsü geçiş hücumunda ligin en iyi 3'lüsü olabilir.. dahası arkalarındaki akbaba da özellikle bu konularda mahir bir oyuncu.

    fakat şampiyonluğa oynayan takımlarda geçiş hücumunu iyi oynayabilmek sadece bir avantaj. çünkü öncelikli olarak rakip sizi set hücumunu oynamaya itiyor. tıpkı geçen sene galatasaray'ın derbilerde etkiliyken, küçük maçlarda set hücumu yapmaya çalıştığı sıralarda yokolup gittiği gibi. dolayısıyla set hücumunu beceremeyen bir takımın şampiyonluğunu geçiyorum, ilk 4'ü bile muamma.

    o yüzdendir ki okan hocanın her konuşmasında ısrarla bahsettiği oyuncu prototipinin kendisini tarif ediyor olması süpriz değil. uğur karakullukçuyla çıktığı programda irfan dan ''uzaktan atıyor, iyi şut çekiyor'' falan diye bahsedilirken ''skor katkısından çok pozisyonların başlangıcında yaptıkları bizim için daha değerli'' diye araya giren bir adamın, taktiksel açıdan bu kadar sığ bir 4-2-3-1 kurması çok olası gelmiyor.

    o yüzden galatasaray'a bu tarz bir oyuncu lazım mı falan diyenleri duyunca hayrete kapılıyorum. adamın potansiyelini, vaadettiklerini geçiyorum, hücum çeşitliliğini geçiyorum, transferde adı geçenlerin arasında oynadığımız oyuna derinlik katabilecek tek isim kendisi neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın