resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2964
    transfer beklemekten taraftarın ciğeri solduğu için dünkü maçın ardından verdiği röportaj fazla dikkat çekmemiş, benim için transferden de önemli bir husus bu;

    maçın devre arasında tüm oyuncuların hakeme şiddetli bir biçimde itiraz etmesi karşısında şaşırdınız mı sorusu üzerine;

    --- alıntı ---
    geçen seneden de gelen hakem konuları var. galatasaray’ın yaşadığı hakem hataları çok fazla olunca, otomatik olarak oyuncular da bunu yaşayanlar aynı şekilde bağdaştırıyor. yeni bir sene, yeni bir mhk var, yeni bir federasyon başkanı var. bu sene her şeyin daha değişeceğine inanıyorum.

    --- alıntı ---

    belli ki geçen yıl bizi takip etmiş ve aleyhimizde yapılan hataların farkında. hataların kasti olarak yapıldığını da federasyon ve mhk üzerinden vurguluyor. çok çok akıllıca bir açıklama. hem aba altından sopa gösteriyor, hem de yeni federasyona artık düzen değişti diye mesaj veriyor, üstelik başarı dileklerinde bulunuyor.

    geçen sezon özellikle ligin ilk yarısında o kadar çok hakemler tarafından katliama uğradık ki, bunu görüp hatırlatması çok değerli. imparator ağzını açsa 10 maç ceza veriliyordu. artık kendisi de bıkmıştı bundan ama okan buruk’un bu şekilde unutmaması çok çok değerli gözümde.

    futbolcuların da o ölü toprağını üzerlerinden atıp toplu şekilde isyan etmeleri de çok değerli. artık sindirilen, ötekileştirilen, çekme takılan galatasaray olmayacağının açıkça bir mesajıdır bu.

    takıma ve kendisine çok inanıyorum. inşallah da başarılı olacak.

    (bkz: 24 temmuz 2022 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın