• 54
    24 temmuz 2022 galatasaray kasımpaşa maçında formada omuzda yer alan ve göze hoş gelmeyen sponsorluk sebebiyle tunç holding'e ve sayın dinçer azaphan'a çok büyük terbiyesizlik edilmiştir, hem sözlükte, hem de diğer sosyal medya platformlarında.

    ben o görüntüyü gördüğüm anda geçici tek bir maçlık olay olduğunu, sezon boyunca o sponsorluğun omuz bölgesinde olmasının mümkün olmadığını anlamıştım ama sağolsun arkadaşlarımız bir anda saldırıya geçti, çok ağır laflar edenler oldu. elinin altında klavyeyle bugün yönetime mi saldırsam, sponsora mı saldırsam, futbolcuya mı saldırsam diye hazırda bekleyen bir güruh var. yönetim mazbatalarını alalı daha 1.5 ay oldu, bir çok sorunu kısa sürede halletmeye çalışıyorlar, bazılarını da çözdüler, nokta atışı transferler yapıldı, yapılmaya da devam edilecek, ancak her entryde yönetime nereden vurabilirim diye de uğraşılıyor, ne yazık ki sayın başkanın ve yöneticilerin fiziksel özelliklerine varan hakaretler yapılıyor. gerçekten midemi bulandırıyor bu tarz hareketler.

    galatasaray'a cebinden para veren 2-3 tane iş adamı kaldı onları da hep birlikte küstürmeye çalışıyorsunuz sanırım. allah akıl fikir versin. gerçekten de galatasaray taraftarı eğitilemezmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın