• 53
    galatasaray'a her an maddi ve manevi destek olan, kulübe gönül vermiş dinçer azaphan'ın holdingidir. kendisine bir galatasaraylı olarak canı gönülden teşekkür ediyorum. 24 temmuz 2022 galatasaray kasımpaşa maçında sponsorluğun konumlandırıldığı yer daha önce dinçer azaphan'a yapılan saygısızlıklar da göz önüne alınarak yapılmış bir jesttir. kendisi an itibariyle 6 farklı branşta sponsorluğumuzu yapmaktadır ve bu jest kendisi için az bile olabilir kanaatindeyim.

    tff'nin forma, şort ve çorap sponsorlukları için belirlediği reklam alanları vardır, zaten bunun dışına çıkmak mümkün değildir. dolayısıyla dün maçta yapılan yangın oldukça boş bir yangındı, taraftarlarımızı hiçbir konunun altında yatan sebepleri veya doğruluğu tartmadan, öğrenmeden yangın yapmamaya davet ediyorum. belki konuyla bağımsız ama anonim hesap tweet atıyor itimat ediyorsunuz, gazeteci bir şey söylüyor inanıyorsunuz... önce bir bekleyin, düşünün, tartın, doğruluğundan emin olun ya da arkasında yatan sebeplere bakın. her şeye atlamayın artık, gerçekten sıkıldım.

    son olarak; tunç holding bize destek oluyorsa biz de ona olacağız, benzin istasyonlarının adreslerinin olduğu linki aşağıya yazıyorum. lütfen bölgelere yakın olan arkadaşlar bu istasyonları tercih etsin.

    https://tuncpetrol.com.tr/40-iletisim.aspx.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın