resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5185
    galatasaray taraftarının dönüp kendisini sorgulaması gerektiğini gösteren topçu. adam kafası rahat 1 sene geçirdi nasıl döndüğünü görüyoruz. eminim taylan da, berkan da aynı şekilde olur. neden kendi topçumuzu elinden tutup kaldırmak yerine dibe ittirmeye çalışıyoruz asla anlamıyorum. bunun kime ne faydası var? akbaba'nın sakatlıklarından sonra küfür, kıyamet, hakaret yemediği mecra kalmadı, teneke bağlayıp gönderdik, ne tesadüf! ki çok iyi döndü. ne oldu acaba 1 senede futbolu mu öğrendi?

    haydi hepsini geçtim, açıp bakın şu an göz bebeğimiz diye gezdiğimiz yunus akgün'ün başlığına, gitmeden önce neler yazılmış. tribünlerde ıslıklanmaya başlamıştı yahu 20 yaşındaki yunus. mesela kerem, allahtan sağlam psikolojiye sahipmiş de onu deviremedik!(gerçi hala şımarııııık, benciiiiiil, suratsıııız diye çakmağı çakmak isteyen güruh hala mevcut)

    özellikle yerli oyuncuların bu toksik ortamda başarılı olması imkansıza yakın. inanılmaz bir linç alışkanlığımız oluştu özellikle bizim taraftarımız içerisinde. şu an el öptü diye övülen arda güler bizde olsa neler konuşuyorduk acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın