resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3633
    takımı yaktığı maçların üzerinden uzun bir zaman geçtiği için aslında iyi oyuncu olduğu hatta ligin en iyi stoperi olduğu yazılmaya başlanan futbolcumuz. aynı döngü taylan antalyalı için de gerçekleşiyor son 1-2 senedir. taylan sahaya çıkıyor hatalı pasla gol yediriyor sözlükte kaos çıkıyor. aradan 1-2 ay geçince aslında iyi oyuncu olduğu bir şans verilmesi gerektiği yazıyor. sonra taylan yine sahaya çıkıyor ve döngü başa sarıyor. aynı durum işte luyindama için de geçerli. meşhur dizi dark bile böyle döngü görmemiştir.

    luyindama ile ilgili benim dikkatimi bir de şu çekiyor; kendisi övülürken söylenilen tek özelliği güçlü olması. güreş branşında bir sporcu olsa bu gerçekten önemli bir özellik olurdu ama bir stoperin övüldüğü tek noktanın kuvveti olması size de burada bir sorun var dedirtmiyor mu?

    önde olduğumuz ve skoru korumamız gereken maçlarda üçüncü stoper olarak son dakikalarda süre alabilir belki ama bunun dışında kendisi tahminim ilk 11 çıkacağı ilk lig maçında takımı yine yakar ve burada taraftar olarak bizi birbirimize düşürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın