• 6
    biraz sivrilen her genç oyuncumuz gibi çapraz bağı sonunda patlamış olan kardeşimiz. son 5-6 yılda altyapıdan yerli oyuncu çıkartmakla ve süre vermekle övünen bir kulübüz. ancak az biraz sivrilen, "olacak bu" dedirten her oyuncumuzu da sezonun tam da bu zamanlarında yaş gruplarında gazi veriyoruz.

    a takımda gel antrenman ye, çık maçlarda süre al, yaş grubunda işler kızıştı mı koş oraya durumu toparla, sezon bitti mi git yaş grubu şampiyonlarına, o da bitti mi git milli takımla yaş gruplarına temposu bu çocukları sakatlıyor işte. sude'nin dizi bu yüzden gitti, ondan önce meltem'i de öyle kaybettik. daha adı anılmayan, kamuoyuna o kadar çıkmamış çocukları da her sene böyle kaybediyoruz. bu sezon yaşanan kadro değişimi sonrası elde kalan genç oyunculardan parlayacak olan olursa gelecek sene bu zamanlar da onun diz sakatlığı haberini göreceğiz muhtemelen.

    türkiye ligi'nde yerli oyuncu çıkarabilme işini en iyi yapan kulübüz ama günü kurtarmak adına bu çocukları oradan oraya sürerek sakatlayıp duruyoruz. hem bin bir zahmetle o seviyeye getirdikleri kariyerleri sekteye uğruyor, hem de sezon planlaması her seferinde darbe alıyor.

    yazık günah gerçekten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın