resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 489
    iyi bir galatasaraylı.

    şimdi erden timur konusunda katılmadığım bazı hakim görüşler mevcut. erden timur neden dursun özbek’in yanında yer aldı, bunu kendimce birkaç nedene dayandırıyorum.

    en başından söyleyeyim, erden timur kandırılmadı, olası sıkıntıları da bence öngörüyordu. buna rağmen niye bu işe girdi peki.

    birinci neden camiada metin öztürk/eşref hamamcıoğlu gibi normal bir dönemde ortalama bir yönetici olacak üyelerin başkanlığa oynamaları. ben bir taraftar olarak nasıl buna sinirleniyorsam erden timur da sinirlenmiştir.

    ikinci neden, kendi başkanlığını ilan etmesi için şartlar olgunlaşmadı daha.

    üçüncü neden, dursun özbek’ten projelerin başlangıcı için bazı teminatları almış olabilir. daha amiyane tabirle ankara’yla iş çözecek, gerekirse sıcak para sokacak biriyle birkaç seneliğine ortak bir yol yürünebilir. erden timur arap şeyhi değil, bu kadar büyük borçlar ve giderler arasında en az kendisi kadar nakit girişi sağlayacak birisine ihtiyaç duyabilir.

    her iyi galatasaraylı gibi başkanlık hayali var muhakkak. 3-5 sene sonra bunu deneyecektir de. o vakit geldiğinde birden sihirli değnekle iş bitiremeyeceğine göre bu dönemi bir nevi staj dönemi olarak görüyorsa bence doğru yapıyor. ha bu bir risk midir, risktir çünkü işin ucunda karizmayı çizdirmek de var.

    ama ben kendi adıma razıyım. böyle figürleri kayıkçı kavgası yapan lisecilere yedirecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim. dernekçi tipler yesin birbirini. ama erden timur dursun özbek’i seçtirdi. ee? 2-3 sene sonra yine yollar bu camia isterse özbek’i. ben büyük resme bakıyorum. o resimde de erden timur’u görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın