resim
Ali Akman
Takım:FCV Dender EH
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 346
    2020 yılında bursadan ayrılırken kendisine ilgi göstermiştik fakat oyuncu kesin avrupa kariyeri istediği için transferi olmamıştı. bu konu üzerine o zaman bir entry paylaşmıştım.

    bugüne dönecek olursak sosyal medya mecralarında ali akman için fazla olumsuz yorum ve eleştiri gördüm. bu eleştirilere oldukça şaşırdım çünkü ali akman dinamizm, bitiricilik ve bileklerine hakimiyet konusunda gayet iyi bir oyuncu. ayrıca daha yaşı 20 ve forvetlerin 20'sinden sonra yeni yeni olgunlaştığını düşünürsek oldukça genç.

    ali akmanı kiralık olarak alır denersin performans alırsan sezon sonu satın alır elinde taş gibi bir türk forvetin olur. umut bozok isteyenler bugün ali akmana burun kıvırıyor. umut bitirici olarak gayet iyi ama ali yan özellikleriyle umut bozoka göre daha çok potansiyel barındırıyor.

    geliştirilecek yönleri tabi var fakat bugün hamza oyuna girerken nasıl heyecan duyuyoruz çünkü istek ve dinamizm katıyor. ali akmanda aynı şekilde sonradan oyuna girip takımı ateşleyen istek, arzu ve dinamizm katacaktır.

    umarım bu transfer gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın