resim
Nadiem Amiri
Takım:Mainz
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 33
    galatasaray'ın transfer gündemine giren oyuncu.

    433'ün admini metecan kanbur'un söylediğine göre kendisini transfer etmek istiyormuşuz. işte amine haritte listedeymiş ama sorunları varmış. nadiem ise en doğru isim ve galatasaray'ın ismini duyduğunda tüyleri diken diken olmuş falan da filan...

    açıkça söylemek gerekirse, oyuncunun gündeme geliş şeklini pek beğenmedim. hani bir sayfanın admini çıkıyor ve durup dururken nadiem'in ismini ortaya atıyor. ortaya atarken de, oyuncunun gelmeyi çok istediğini abartılı bir şekilde söylemesinin yanında, listedeki diğer isimleri de dolaylı yollardan kötülüyor.

    bu transfer haberinin 3 olasılığı var:
    1-) metecan ve nadiem iki sıkı dost olabilir. avrupa kulüplerinden tatmin edici teklifler alamayan nadiem, galatasaray'ın orta sahadaki eksikliğini bilen metecan sayesinde uzun süreli ve bol sıfırlı kontrat imzalayabilir.
    2-) 433 sayfasının admini tıpkı menajerler gibi öneride bulunup komisyon işine girmiş olabilir.
    3-) oyuncu transfer listemizdedir ve metecan'da öylesine yorum yapmıştır.

    oyuncunun ismini duydum ama nedir ne değildir pek bilmem. belki iyi bir oyuncudur ve oyunumuzu ciddi şekilde değiştirip fark da yaratabilir belli olmaz ama daha öncede dediğim gibi, gündemimize geliş şeklini pek masum bulmadım.

    edit: bu entry'de kimse komisyonculukla suçlanmamıştır. sıraladığım 3 olasılıktan başka olasılık zaten yok. bende tüm bu olasılıkları da düşünerek, gündemimize geliş şeklini pek masum bulmadım o kadar. dolayısıyla yok sen ona komisyoncu dedin, yok şöyle böyle tarzı değişik yerlere çekilmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın