resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 474
    galatasaray’a hem para hem vakit verme potansiyeli olan nadir insanlardan birisi.

    galatasaray camiası beyaz yakalı dolu, bürokrat dolu, vakit veren para vermiyor hatta üstüne para istiyor. danışmanlık ücreti falan diye sportif aş’den girenler var. rakibe topçu kaptırdık diye erden timur yemem, eleştiririm ama bir yerde dururum. kendisinin daha kredisi bol. transfer dönemi bitmiş değil ayrıca.

    bu eleştirel tavır gözlerimi yaşarttı şahsen. 1-2 ayda tökezlese de ağız tadıyla eleştirsek diye beklemeyi doğru bulmuyorum. aynı tavrı galatasaray orta sahasına 3-4 senedir adam alamayan yöneticiler, istediği topçular patlak çıkan antrenörler için de gösterdiniz mi? bugün bu takım geçen sene 30 milyon euro harcamasına rağmen niye 88 tane transfere ihtiyaç duyuyor acaba? bunları cevapladıktan sonra erden timur faslına geçeriz keyifle.

    erden timur'a bir yandan da kızıyorum. bırak git, sponsorluklarla ağza bir parmak bal çaldın zaten, taraftar en küçük tökezlemede senin adını anacak. ağırdan satsana kendini. bahattin demirbilek florya kaldırımlarını yaptırmış (sağ olsun) onun bile her başkanlıkta gönüllü pr'ını yapanlar var. sen öyle veya böyle 1 milyar lira kaynak yaratmışsın. bırak bu kulübü eşref hamamcıoğlu gibi hamasetten başka hiçbir şey üretmeyenler yönetsin.

    beyaz yakalı, kendi kendini tatmin eden bir camiaya dönelim iyice. içten bir kibirle, altyapıdan anka kuşu çıkaracakmış gibi boş tavırlarla fenerbahçe şampiyonlukları izleyelim. altyapıdan eskiden arda turan falan çıkardı alex'in karşısına dikerdik, şimdi o da bitti. fenerbahçe parası neyse gidip ankara'dan arda güler'leri babayı ikna edip getirtiyor.

    erden bey bırakın da galatasaray taraftarı ağız tadıyla ali koç'un intikam seanslarını izlesin. bizimkiler fenerbahçe'nin ömrü billah şampiyon olamayacağını falan zannediyorlar. o vakitler geldiğinde 2-3 sene kazayla fenerbahçe dominasyonu izlerlerse sizi bu camia "x topçuya sponsor olur musun erdencim" diye rahatsız edecek zaten.

    beyaz yakasaray, bürokratsaray, mekteb-i sultaninin şanlı galatasaray'ı. yürü be, kim tutar seni. erden timur gibi müteahhitlere mi kaldık dimi.

    son yıllarda herkes üye taklidi yapmaya başladı. sizi umursamıyorlar bile. adada çaylarını içerler size gülerler, siz siz olun erden timur gibi tribünden gelenlere hoşgörülü olun. nacizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın