resim
Amine Harit
Takım:Marsilya
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 146
    ezbere eleştirilen futbolcudur. tamamen kuzey afrikalı olduğu için zaten müthiş bir ön yargı ile bakıyor herkes üstüne iki youtube videosunu izleyip çalımbaz, bencil damgası vuruluyor adama. açıp izledin mi bir maçını diye sorsan yok diyecek adamlar iki çalım videosu izleyip gelip burada futbolcu kötülüyor. 30 miyon euro piyasa değerini bulmuş, bundesligada 100 maçta 12 gol 18 asist, geçtiğimiz sezon marsilyada 22 maçta 4 gol 4 asist yapmış adama emre mor muamelesi çekiyorsunuz farkında mısınız? e zaten bu tip bir adam problemli olmasa en kötü premier lig topçusu olur problemli olduğu için alma şansımız oluyor. şaka gibi bir platform olmaya başladı bu sözlük.

    https://www.youtube.com/watch?v=4tFrTquwtSY

    ben de bir video bırakayım mesela geçen sene marsilyada yaptıklarından bir video. nasıl kilit pas atıyor, nasıl adam kaçırıp araya atıyor izleyin. hani sadece sirk topçusuydu?

    sözün özü alınmasını çok isterim, hatta kendisi tipinde en az 1 transfer daha yapılmalı. statik, top alıp pas verecek adam arayan, çalım atamayan futbolcuları izlemekten gözlerim kanadı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın