resim
Amine Harit
Takım:Marsilya
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 135
    çok yüksek bir maaş almayacaksa 4 milyon euro bonservis kendisi için makul denebilecek bir ücret bana göre. türkiye'ye gelince profesyonellik dışı sorunlar yaşayabilir mi öngörmek biraz zor ama 2021-2022 sezonunda marsilya'da transfermarkt verilerine göre 33 maçta 1.663 dakika forma giymiş, 5 gol 4 asist yapmış, 4 sarı kart görmüş ama hiç kırmızı kartı yok. https://www.transfermarkt.com.tr/...1/plus/0?saison=2021

    jorge sampaoli gibi hem performans hem de disiplin konusunda talepkar bir teknik adam ile çalışmasına rağmen, devamlılık ve disiplin konusunda bir problem yaşamamış gibi görünüyor. ayrıca sampaoli marsilya'da kalsaydı, muhtemelen marsilya'ya transfer olurdu.

    oyuncu profilleri çok farklı ve aslolan teknik direktörün sistemi ve öncelik ona göre belirlenmeli ancak, birebir aynı maliyet bile olsa joao pedro mu harit mi diye sorsalar ben harit'i tercih ederdim. çünkü, daha yüksek bir tutmama riski de olsa 25 yaşında ve performans alabilirsen yıllarca en üst seviyesinde fayda alabilirsin ve hatta joao pedro'nun aksine, en az aldığın bonservise geri dönüş de alabilirsin.

    ayrıca, okan buruk'un kanatları yedekleyebilecek bir oyuncu istediği de konuşuluyordu. harit ile sol ve sağ kanadı da yedekleyebiliyoruz. işin bir de estetik kısmı var, harit de quaresma ve nani gibi taraftarın izlerken keyif alabileceği saf bir yetenek. performans alabilirsek, özellikle iç saha maçlarında taraftara keyifli bir futbol izletebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın