resim
Florian Grillitsch
Takım:Hoffenheim
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Avusturya
  • 261
    bizle adı ciddi şekilde anıldıktan sonra vakit buldukça maçlarını izlemeye çalışıyorum. şunu belirtmek lazım iyi bir derin oyun kurucu. teknik kapasitesi ve oyun zekası mevcut seviyemizin üstünde. savunmada belli bir ölçüde kesicilik var. sergio oliveira'nın arkasında savunma yükünü çeken, sahanın her yerine basabilen, yüksek enerji ile oynayan bir oyuncu mu derseniz öyle değil. şahsen sergio transferinden sonra bu özelliklere sahip bir oyuncu bekliyordum, gana gueye doğru profildi ama onun da transferi olmuyor. burada farklı bir planlama gözüküyor. sergio ve grillitsch birbirini tamamlayacak ve yan yana oynayacak özelliklere sahip değiller.
    oyuncunun en verimli olduğu kurgu üçlü ortasaha. burada grillistch'i derinde kullanıp sergio ve diğer 8 numarayı serbest bir rolde kullanma fikri olabilir. bu üçüncü oyuncunun topla beraber mesafe katedebilen, yüksek tempolu ve savunma katkısı olan bir oyuncu olması lazım. grillitsch ve oliveira varken çift forvet düşüncesi de gerçekçi durmuyor.
    seviye atlatacak kaliteye sahip ama doğru parçaları birleştirmek lazım. henüz 26 yaşında ve olmuş bir oyuncu. iyi performans gösterdiği takdirde yüksek bonservise satılma imkanı doğabilir; fiorentina'ya transferi son anda gerçekleşmemiş, geçtiğimiz sezon milan kendisiyle ciddi şekilde ilgilenmiş, oyuncunun iyi piyasası olduğu belli. kağıt üzerinde iyi bir transfer olacağını düşünsem de kafamda kurguyla alakalı soru işaretleri var.
    yönetim ve teknik ekip transferine çok kararlıysa 500 bine felan takılmayıp transferini gerçekleştirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın