resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 271
    yeni transferimiz, hayırlı olsun!

    google'ın yalancısıyım, geçtiğimiz yıl 988k gbp maaşı varmış, ve yine portekiz'in gelir vergisi durumlarını göz önünde bulundurursak muhtemelen net yıllık maaşı yaklaşık 500k gbp'ye denk geliyordu, peki bizim transfer dehalarımız ne yaptı? geçen sezon doğru dürüst maç oynamamış oyuncuya, 4x zamlı kontrat verdiler, yaklaşık net 2m gbp.

    ben bunu anlayamıyorum arkadaşlar, kimse market bu, bu adamları buraya bu paralara getiriyorsun vs anlatmasın bana, kimler kimler geldi, bu adamlar ne zaman evliya çelebi oldu? ya da yıllardır yeterki gitsin havalimanına sırtımda taşırım transferlerinden ders almadık mı ya biz? gelene geçene 2şer, 3er milyonlar bu ekonomik konjonktürde sürdürülebilir mi? ya da çok başka bir noktadan eleştireyim, abdülkerim'e 1 milyon verildi diye 1 hafta konuştunuz burada(ki konuşulması da gerekiyordu), peki seferovic'in 2,5 milyonuna kimse ses etmeyecek mi?

    edit: sağolsunlar mesaj atıp bilgi veren arkadaşlar oldu, benfica maaşı brüt 4 milyondu diyen de var, 1,5 milyondu diyen de var, dediğim gibi google'ın yalancısıyım, ancak ne olursa olsun verdiğimiz paranın seferovic'in bugünkü durumu için çok fazla olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın