resim
Paulo Bruno Exequiel Dybala
Takım:Roma
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:30
Boy:1.77
Uyruk:Arjantin
  • 156
    roma'nın verdiği 6 milyon euro ile galatasaray'ın verdiği 6 milyon euro'nun bir olmadığı hakkında çıkarımlar yaptırabilecek futbolcu.

    dybala olduğunuzu düşünün. 12/13 sezonundan beri italya ligi'nde oynuyorsunuz. sonra kapınıza aynı ücreti öneren 2 teklif geliyor. biri yıllardır oynadığınız kaliteli ligin köklü kulüplerinden roma, diğeri ise şampiyonunun şampiyonlar ligi'ne direkt katılamadığı bir ligde en çok şampiyon olan fakat geçtiğimiz sezon kaostan geçilmeyen, bulunduğu ülkenin imajı yerlerde olan bir başka köklü kulüp.

    bu teklifler için yıllardır bildiğiniz, yaşadığınız ülkede şehir değiştirmek mi daha caziptir yoksa yepyeni bir ülkeye gidip yeni bir yaşama başlamak mı?

    bu durumda oyuncunun galatasaray'ı seçmesi için teklifin bariz bir şekilde daha iyi olması gerekir ki bunca zahmete girip üstüne kariyerini riske atabilecek bir lige transfer olsun bu futbolcu. yani roma 6 milyon euro maaşla kendisini kadrosuna katabildi diye aynı miktarı galatasaray verdiğinde oyuncu kafa sallayıp tamam geliyorum diyecek değil. böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi için masada yalnızca galatasaray'ın teklifinin olması gerekir. ve 28 yaşındaki dybala'nın böyle bir durumda olmayacağını hepimiz biliyoruz.

    taraftar biraz gerçekçi olmalı. böyle hesaplara girişmek kendimizi ve yönetimleri, ki dursun aydın özbek'i günahım kadar sevmem, yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın