resim
Hamza Yiğit Akman
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:19
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 161
    lamı cimi olmadan orta saha rotasyonunda yer alması gereken oyuncu. cicaldau, taylan ve berkan'dan kesinlikle daha önde olduğunu düşünüyorum. yetenekli olduğu bariz, istekli, abilerinin korkup almadığı sorumluluğu 17 yaşında kendisi alıyorsa hocasının da kendisine verilen sorumlulukları artırması gerekir.

    sergio oliveira, grillitsch, emre akbaba ve alınması planlanan 2 orta saha oyuncusuyla birlikte ana orta saha rotasyonumuzu oluşturmalı.

    oliveira(hamza)-grillitsch(transfer2)-transfer(hamza, emre akbaba)

    orta sahamız kuvvetle muhtemel bu şekilde kurulacak. fakat bana kalırsa transfer yapmayıp as kadroya kendisini monte etmeliyiz.

    hamza'nın yerine oyuncu alacağımıza bu parayı hamza'nın etrafını güçlendirmek için kullanmak çok daha akılcı olur diye düşünüyorum. en en kötü ihtimalle transferi planlanan 2 orta sahadan birisi kesinlikle kiralık olmalı diye düşünüyorum. hamza'nın önüne 5 senelik sözleşmeyle birisini koymak kadar akılsızca bir iş olamaz zira. bu sezon hamza, sakatlık kaza bela olmadan 20li maç sayılarını göremezse hocasından, yönetiminden malzemecisine kadar herkese tepki gösterecem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın