resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 175
    galatasaray taraftarını anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu. özellikle çok büyük bir kısmı futboldan ve futbolcudan gerçekten anlamıyor. aynı taraftarlar mısırlı futbolu bilmeyen santraforumuzun * seferoviçten iyi olduğunu yada olacağını bu yüzden gerek olmadığını iddia edip bazı arkadaşlarda karagümrükün yeni santraforu * nin seferoviçten iyi olduğunu dile getirmişler.

    bu iki santraforu toplasan sakat bir seferoviç etmeyecektir. bakın seferoviç dünyanın en iyi forveti vb. demiyorum. yada falcao gibi bir golcü demiyorum. sadece futbolu bilmesi bakımından bile bu iki oyuncumuzun toplamından daha iyi bir santrafordur. galatasaray futbol takımının artık gerçek br santrafora ihtiyacı vardır. top tutacak, pas kabiliyetide olan, çevresindekileri oynatan ve pozisyon almasına bilen gerçek bir santrafora ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var.

    (bkz: mostafa muhammed) kendisine çok inanan ve güvenen taraftarlarımızı artık gerçeği görmeye davet ediyorum. transfer olduktan sonraki ilk 5 hafta ve 1 beşiktaş derbisinde 39 yaşındaki atibaya yaptığı baskı sayesinde 1.5 senedir iyi futbolcu olduğunu yada olacağını düşünüyorsunuz ama adam daha yanına pas atamıyor. hazırlık maçında dahi 3 e 1 giderken en kötü tercihi yapıp bunu en kötü pas ile süslüyor. 1 senedir yazıyorum fikrim değişmedi. gs sözlük moderasyon ekibine de teessüf ediyorum. kendisi hakkında çok uzun ve detaylı entrymi niteliksiz diye silmişlerdir. ama en ofsayt entrylerimde duran şu entryi buraya bırakayım. (bkz: #3218652) gerçekten kötü bir futbolcu ve ona güvenip yola cıkarsanız henüz 10. haftada havlu attırır sonra hem hocayı hem yonetimi hep birlikte yeriz.

    seferoviç tıpkı yeni transferimiz * gibi sadece futbolu bilmesiyle bile bu takıma seviye atlatacaktır. oyuncuyu bir scout gibi oturup izlemedim, ama avrupada ve milli takımında bunca yıldır golcü olarak oynaması bile bunu bana kanıtlıyor. benim için yeterli bir oyuncu, kronik sakat olduğunu düşünmüyorum. son senesinde 2 sakatlık geçirmiş olması tüm kariyerinde sezonda 1 kere buyuk sakatlık geçirmesi anlamına gelmiyor. kronik sakat teriminin bir karşılığı için
    bknz: https://www.transfermarkt.com.tr/...zungen/spieler/74223

    gerçekten bu transfer sezonunda taraftarımız herkese bir kulp bulup bahane buluyor ama elde oyuncumuz yok. seferoviçten sonra 2 orta saha ve 1 sag bek daha gelirse ben beinsports üyeliği almaya giderim*
App Store'dan indirin Google Play'den alın