resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 147
    kadromuza katacağımız söylenen forvet. sakatlık dışında seferovic hakkında yazılan olumsuz eleştirileri anlamakta zorlanıyorum. ben farklı bir seferovic mi izledim acaba senelerdir? temposuz değil, sadece ceza sahası golcüsü de hiç değil bence. yavaş olduğuna da katılmıyorum. yaş, sakatlık, maaş falan bunlar dışında seferovic iyi futbolcudur. galatasaray niyetine manchester united falan desteklemiyorsak seferovic’in futbolculuğuna dair bu kadar küçümser konuşmamalıyız bence. maaşını ve şartlarını görmeden seferovic kötüleyemem. aboubakar’ın da dizleri patlaktı, geldi şampiyon yaptı gitti valla. hepimiz de dalga geçtik hala aboubakar mı kaldı diye. hele bir maaşlar medyaya düşsün kontratı görelim sonra asıp keseriz.

    bir de “kronik” kelimesine bayılıyorum. seferovic kronik falan değil. 2 sene sonra kronik olabilir ama “an itibariyle” kronik değil. muslera kronik sakat mı mesela? ayağı kırıldı, üstüne bir defa daha ağır sakatlık yaşadı. 1 sezonun yarısını kaçıran adama kronik mi diyeceğiz? kronik veya injury prone olan topçu aynı bölgelerden devamlı sakatlanan futbolcu değil mi? bismillah 1 sezon düşüş yaşayan adama bağkur emeklisi muamelesi çekiyoruz.

    yazmayacaktım da ekleyeyim, mostafa mohamed’in yetenek tavanının seferovic’e ulaşması için 40 fırın ekmek yemesi lazım. mostafa’nın kadıköy deplasmanı dışında ayak içi vurduğu gol hatırlamıyorum. her topa abanan, nerede ne yapacağını bilmeyen bir adamla seferovic gibi golün her türlüsüni atmış, ayak içini sürekli kullanan santraforu mı kapıştırıyoruz? mostafa’ya şu an ılımlı bakılmasının tek nedeni yaşı. 3-4 yıl daha yaşlı olsa adama çekilecek muamele belli. seferovic’ten batmayız velhasıl. falcao’dan batarsın, diagne’den batarsın ama opsiyonluk kiralık sefer’den batmazsın. nacizane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın