resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 123
    mbaye diagne'nin bize uygun olmayan yönleri oldu, uçuk kaçık hal ve hareketleri de oldu. ancak skorerliği var mıydı, vardı. buna rağmen 2 gol bile attığı maçta bile birkaç tane kaçırdığında küfür kıyamet gidiliyordu. west bromwich'ten döndükten sonra da oyununu geliştirmiş deniyor muydu, deniyordu. evet bir sakatlık yaşadı ve sonrasında geçtiğimiz sezon faydalanamadık.

    peki şimdi almak istediğimiz isim de gerek yaş olarak gerek sakatlık geçmişi olarak benzer riskleri taşıyor mu, taşıyor. ileride tek bir hücum oyuncusuyla oynayacaksak ve ben de bizim camiayı zerre kadar tanıyorsam öyle takım arkadaşlarına top indirdi, pres yaptı, duvar oldu laflarıyla kimse tatmin olmaz. bu isim, takımın gol yükünü çekemeyecekse iki gün sonra ipi çekilir. çatır çatır gol atıyor denen adamın 19 avrupa kupası maçında bir (rakamla 1) golü var. portekiz ligi'nde 5 yılda atılan 57 gol mü etkiledi bu kadar?

    anlamakta güçlük çekiyorum; ama artık zorlamak da istemiyorum. sörloth için şartlarımızı zorlasak geri dönüşü olabilecek biri. genç bir oyuncu ve daha önce bu lige de damgasını vurmuş. denenmiş ve başarılı olmuş.

    hadi onu geçiyorum. diagne gibi bu ligde skora etkisini göstermede konusunda sıkıntı yaşamamış birisi var. premier lig'de bile takımına önemli katkı sağladı. elindeki değeri öyle bir çamura buluyorsun ki karagümrük'e bedelsiz gidiyor. bir kulüp nasıl böyle kendi ayağına kurşun sıkıyor anlaşılır gibi değil.

    eren aydın'a şans verelim diyoruz, eren kadroda yok. 37'sine merdiven dayamış gomis ile planlama yapıyoruz. yetmiyor yine 30'larına gelmiş, geri dönüşü olmayacak şekilde bonservis bedeli ve yüksek maaş verilecek isimlere yöneliyoruz.

    şimdi bu transferleri destekleyenler; yarın bir gün de entry siler, hepimizden önce sövmeye başlarsınız. falcao gelirken de istemeyenler vizyonsuzdu. ama falcao teneke bağlanıp gönderilirken sorsan bizim sözlükte kimse zaten gelişini istememişti. neyse tekrar aynı şeyleri yaşayıp farklı sonuçlar görmeyi bekleyen bir camia da hak ettiğine nail olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın