resim
Haris Seferović
Takım:Al-Wasl
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.89
Uyruk:İsviçre
  • 109
    benfica forumunda kendisi icin yazilanlar. çeviri kullandığım için sacma cumle yapilari olabilir.

    benim için asla satılmayacak, en iyi yedek. başlangıç ​​olsun ya da olmasın her şeyi veren ve sorun çıkarmayan oyuncu. onu her zaman çok sevdim ama burada onun yüzünden travma yaşayan bir sürü insan vardı.

    eğer gerçekten 3.5 milyonluk bir satın alma maddesine sahip olacaksanız, o zaman doğrudur, bu yüzden şimdi satmak çok mantıklıydı. benfica'da hatırı sayılır sayıda sezon geçirmiş ve şu anda 30 yaşında olmasına rağmen ödünç vermenin bir anlamı yok.

    benfica için yeterli değil, satışın zamanlamasını kaybettik (her durumda olduğu gibi) şimdi en iyi teklifi gönderme zamanı. en göze çarpan hareket, félix'in ejderha üzerindeki yardımıdır.

    seferovic'in kalıcı olarak ayrılması gerekiyor, aksi takdirde geçerli bir banka seçeneği yok. 1 yıl sonra tekrar burada olsun diye ödünç alıyoruz, bir yıl daha eski, bir anlamı var mı? benim için değil.kredi ücreti varsa, yine de kabul edilir. aksi takdirde, 2m€'luk "tasarruf" açısından bakıldığında, bu kötü bir anlaşma.

    penaltısız iki sezonda 50 gol.
    muhtemelen sahip olduğumuz en underrated forvet.

    iş modeli dün konuşulan şeyse, umarım iş ilerlemez. böyle zayıf bir anlaşmayı kabul etmek gerçeküstü. buna cevaben biri sunu yazmis.
    benim açımdan, sıfır maliyetle gidebilirsiniz. benfica için kalitesiz olmasının yanı sıra soyunma odasında da yıpratıcı bir oyuncu.

    ne zaman bir adam tek başına görünse, başarısız olacağını zaten bildiği tek benfica forvet oyuncusu. kadroda böyle adamlar olamaz.

    türkler sadece satın alma opsiyonunu kullanmamakla kalmayacak, aynı zamanda gerçekten satın almak isterlerse kuruş için pazarlık yapacaklar.

    kiralık git, galatasaray'a goller at. iki katına fernenbache'e satarız.

    çıkış yolu yok, kocaman bir kadronuz var, vasat ve dengesiz.

    iyi bir oyuncu değil ama ukraynalı'dan daha fazla gol atıyor, bu da kalacak forvetlerin kalitesi hakkında çok şey söylüyor... burada yaremchuktan bahsediyor.

    türkler bir yıllığına ödünç alınacağını söylüyor. kucağımızda çocuklarla yürüyoruz, staja gidiyorlar… o ayrı antrenman yapsa ve dünya kupasına gitme arzusuyla yönetici bir çözüm bulur ve oyuncunun değeri dahilinde ödeme yapar.
    gerçekten bununla oynamamız gerektiğini düşünüyorum. isviçre'de ve dünya kupası'na gitmek istiyor. ve bununla oynayabileceğimiz açık bir vaka. planların bir parçası değil, bölümü eğitiyor. hiç vakit kaybetmeden gitmeye hazırdı.

    en marjinal ligler bile bunun kalite gerektirdiğini ve buna sahip olmayanlara iyi para ödeyerek elde edilemeyeceğini çoktan öğrendi.
    bu, başkalarının pastasını yemeyi bıraktıklarından itibaren benfica için iyi bir anlaşma. diğerleri kayıp.
    türkler sözleşmeyi çok büyük bir kağıda basarlar, imza atmasın diye.

    bu topal için para olan her şey kârdır.

    zorunlu bir satın alma olduğu sürece, bırak gitsin.

    sezon sonunda satın alma opsiyonlu 3.5 milyon oyuncu var. oyuncunun tam maaşını 2 milyon avro olarak ödüyorlar

    kiralik mü yoksa kalıcı mı? kesinlikle 3.5m için giderse, bu yüzyılın anlaşması olur.

    onu havaalanına götüreceğim

    mitroglou'nun bu adama yer açmak için ayrıldığını asla unutmayacagim.....

    lan millet sat sat sat moduna girmiş. baya canımı sıktılar. zorunlu satin alma olmayacak diye çok korkuyolar. kurtulmak istiyorlar. zorunlu satin alma olmazsa galatasaray'in kesinlikle istemeyecegini düşünüyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın