resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3271
    kendisiyle ilgili sorunumun pek de kendisiyle ilgili olmadığı futbolcu.

    yani aslında kerem’den beklenen hatta beklenenin üstünde verim aldık, alıyoruz. fakat biz şimdi galatasaray’ız ya, ülkenin en önde gelen futbol kulübü olduğumuzu iddia ediyor ve altını doldurmaya çalışıyoruz. bu sebepten mütevellit play maker kanat ihtiyacımızı yerli oynatmak mecburi olduğu için banko şekilde yunus’tan yana kullanıyoruz. yunus gol atamadığı maçta gol attırabilir. hiç olmazsa merkeze kayıp dar alanda 10 numara pozisyonunda oynayabilir.

    fakat kerem kardeşimizin mevkisine bizim patlayıcı bir kanada ihtiyacımız var. daha önce dolu bulduk bu tipten. keita’ya falan gitmeyelim hadi en yakın örnek onyekuru. onyekuru’nun topla iş yapan halini çözmeliyiz. kanat futbolcusu da öyle zor bulunan bir şey değil. çok standart bir profil arıyoruz zaten, bulunur yani. o profil kerem değil ama sıkıntı burada.

    kerem ne olacak. tabii kadroda olacak, gelen kanatla rekabet edecek, maçına göre o oynayacak falan ama yerim garanti demeyecek. zaten kerem’in de yunus’un da yeri garantiyse geçmiş olsun şimdiden.

    not: bu kanat transferi mevzusu okan buruk’un galatasaray’daki teknik direktörlük kariyerini belirleyecek mevzudur. maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın