• 13
    beklenti anlamında paradoksu yaşadığım hazırlık maçımız.
    şöyle ki, bir taraftan 3. hazırlık maçımız olması açısından takım birşeyler göstermeli artık diye bekliyorum, ancak ne var ki malzeme büyük oranda geçen yılın aynısı olunca pek bir beklentiye giresi de gelmiyor insanın.
    diğer yandan çekincem, 1-2 oyuncunun çıkıp bu hazırlık maçlarına özel sezon boyu yanından geçemeyeceği bir performans göstermesi, ve zaten plansız programsız ilerlediği belli olan transfer politikamızı kendi varlığına ve saman alevi gibi parlayıp sönen performansına bağlı olarak var mı yok mu belli olmayan transfer komitemiz nezdinde baltalaması (örnek: "emre akbaba varken 10 numara transferine para vermeye ne gerek var abi!" .... gibi).
    kısaca ders olması, tedbir alınması ve hızla aksiyona geçilmesi adına takım tamamlanmadan hiç bir hazırlık maçını gönül rahatlığı ile kazanalım istemiyorum.
    hatta hatta gerekli mesajlar alınmayıp tedbir almamakta ısrar edilirse biraz da rencide edici şekilde kaybetmemizi istiyorum.
    zira şimdi rencide olmazsak sezon boyunca çook daha ağır rezillikler göreceğimizi tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın