• 97
    rüyalarında galatasaray forması görecek ancak aktif olarak galatasaray forması giyen oyuncular. 2021-22 sezonunda bu adamlar galatasaray'ın yaratıcılık sorununu çözmesi için çok ciddi paralar verilerek transfer edildiler. sonucunda küme düşmekten 2-3 maç farkla kurtulduk, kötü demek bile performans gösteren oyunculara hakaret. soluna ronaldo, arkasına kante koyarak savunuluyor bu adamlar, gedson gelse her şey çok farklı olacaktı deniyor. avrupa bambaşka bir durum, kapanarak oynadığımız için gedson gelse barca'yı elerdik diyen insanlara lafım yok, uefa'ya bile gidebilirdik. avrupa'da yaratmak zorunda olmadığımızdan iyi kapanıyorduk, yolun sonu kupa olabilirdi az biraz şansla. ancak gedson devre arası ya da sene başı gelse yaratıcılık özürlü galatasaray en fazla 6.-7. olurdu. iyi oyuncu kalitesine her türlü ortamda belli eder. yine gedson olsun, küme düşen rize'yle neler yaptı adam, futbolcuyum ben mesajını hem sahada görsel olarak verdi, hem performansını istatistiklere yansıttı. bu 2 arkadaşın şampiyon olacak takımda havlu sallamaktan başka bir misyonları yok, havlu sallayacak adamlara burak elmas ve fatih terim 12-13 milyon para bağladı, bir de bunu taksitli yaptı. tl cinsinden her gün daha da zarar ediyoruz.

    2021-22 sezonunda küme düşme tehlikesi yaşamamız kesmedi heralde dursun özbek ve ekibini. yaratan oyuncular almayarak farklı bir challenge deneyeceğiz heralde 2 rumenle. galatasaray'da rumen futbolcu gelecek dönemde bu iki arkadaş yüzünden istemiyorum. belhanda ve feghouli nedeniyle de arap yarımadasından çıkan futbol istemiyordum. böyle böyle ülke ve kıta kapatıyorum, önyargılı oluyorum. yüzlerce binlerce oyuncu arasından mümkünse başka seçenekler bulunabilsin.

    2022-23 sezonunda umarım iki arkadaşı da parası neyse gönderip kadromuza olumlu anlamda katkı sağlayacak oyuncuları ekleyebiliriz. bu adamlarla bahar olmaz, acı olur, üzüntü olur 2021-22 sezonu gibi. havlu sallamadıkları her senaryoda, doktor strange gibi zaman taşıyla 12 milyon olasılığı incelemek isterdim, galatasaray yarışmacı kimliğe sahip olamaz. biz muhasebe hesapları yaparken bir bakmışız liderle fark 15-20 olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın