resim
Joan Laporta i Estruch
Görev:Başkan
Takım:Barcelona
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 30
    barcelona'yı ayağa kaldırmaya gelmiş. bu mali tabloya rağmen xavi'nin istediklerini kendisine veriyor, belli ki şampiyonlar ligi şampiyonluğu sözü aldı eski maestrosu yeni teknik direktöründen.

    lewandowski, pek anlam veremesem de raphinha transferlerini bitirdi. christensen ve kessié çok iyi alternatifler geniş kadro için. söylentilere göre jules koundé ve bernardo silva transferleri için bastırıyormuş başkan. önceki yıllardan daha düşük bir maaş karşılığında dembele ile sözleşme uzattı iki yıllık. kadrolarında pedri, ansu fati, gavi, araujo, ferran gibi parçalarla iyi bir nüve oluşturdular. ama hala yolları var bana kalırsa.

    laporta önümüzdeki yıl yeniden süper güç olma adına çalışıyor. bir transfer dönemi sonra trent alexander arnold ve bellingham gibi oyuncuları kadrosuna katmaya çalışarak bunu deneyecek.

    laporta iyi sponsorluk anlaşmaları yapıyor. ve naklen yayın haklarının bir kısmını satıp kulübü düze çıkaracak gibi gözüküyor. bende barcelona'yı yeniden eski gücünde görmek istiyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın