• 1506
    (bkz: lucas rodrigues moura da silva/#2215746)

    --- alıntı ---
    cenk ergün'ün sürpriz olarak bahsettiği transfer kendisidir.

    psg neymar'ı transfer ederse maaş bütçesini açmak adına lucas moura'ya izin vereceğini bildirmiş. maaşı karşılayabileceğimiz düzeyde. ancak oyuncunun tek talibi biz değiliz. olabilecek bir transfer mi derseniz kişisel görüşüm hayli zor bir transfer olduğu yönünde. birden fazla etkene bağlı. sol açık bölgesi için nani gibi daha olası hedeflere yönelmek daha doğru olacaktır.

    --- alıntı ---

    bizimle taşak geçtiği bir entry.

    moura gelmediği gibi takip eden ara transfer döneminde totnım'a 28 m euroya gitti.

    yönetim üzerindeki( o dönem daö yönetimi) baskıyı azaltmak için, taraftarı yönlendirmek ve manipüle etmek için kullanılan bir hesaptı. birden fazla da kullananı vardı(2'sini biliyorum), zamanında bunu dile getirdiğimiz günlerde biz linç yerken kendisi de hesabını kapatıp gitti. (kim veya kimler olduğunu öğrenmek için eski entrylerinde gezerseniz bulabilirsiniz, lütfen bana sormayın bu konuda sözüm var)

    duyumculuk ve transfer işi heyecanlı farkındayım ama transfer netleşmeden yapılanı zarar veriyor, verdi de.

    hocanın "içeriden bilgi verenleri ifşa edeceğim, florya'dan ve kulüpten kovacağım" demesi ve birkaç hesabı ifşa etmesi ile de hesabı kapattı gitti.

    ama galatasaray sözlük'ün görüntülenme sayısına yaptığı katkı tartışılmaz. nick olarak efsane olduğu da gerçek ama yaptığı manipülasyonları da unutacak değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın