resim
João Pedro Geraldino dos Santos Galvão
Takım:Grêmio
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.84
Uyruk:İtalya
  • 276
    önce gedson sonra bu arkadaş şu an aklıma gelmeyen uzadıkça elden kaçan bir yığın örnekte vardır geçmişte.

    bizim kulüpte bu işleri yürütenler şu transfer işini sakız gibi uzatmanın gram fayda sağlamayacağını ne zaman anlayacaklar acaba ? kendimizce bu menejer olacak heriflere blöf çekiyoruz kendimizi bir o kadar akıllı sanıyoruz ama aslında bizim transfer harekatını yürüten bu adamların geçmişten gram ders aldığı, tecrübelendiği yok. bilakis menajer tayfa senin plansızlığını görüp senden daha fazla kopariyor olmasın ?

    galatasaray ile adının anıldığı ilk tarihe baktım 10 haziran yani üzerinden 1 ay 5 gün geçmiş o gün bu gün biz bu arkadaşın menejerinden indirim bekliyoruz. davar gelmiş 2 milyon euroya yakan komisyon istemiş kulüpte bir ademoğlu afedersin siktiri çekemiyor bunlara paşalardan indirim bekliyor. transfer politikamız bu kadar mı alternatiften uzak ? yaparsın teklifini karşı taraf senden saçma sapan talepte bulunursa 5-10 gün bekler yönelirsin alternatifine 1 ay 5 gün senden gerçek dışı komisyon isteyen adamdan indirim beklemezsin.

    trajik olan şey şu ki alternatif yok. evander ismi dolanıyormuş tanımam etmem ama bilen arkadaşlar pedro ile çok farklı profilde olduğunu söylüyorlar. bu mudur transfer politikası ? ne olacak yani okan buruk pedro olmayınca evander için farklı bir taktiğe mi geçecek ?

    fener 7 vermiş 8 vermiş umrumda değil. beni üzen koskoca galatasaray'ın transferde bu kadar plansız, programsız hareket etmesi. bu adamın peşinde bu kadar uzun süre koşmak yerine saçma sapan taleplerden sonra bir kaç günde vazgeçilip alternatiflere yönelse ne bu kadar curcuna kopar ne de transferde bu kadar geç kalınırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın