2022-23 Hazırlık Maçı
20:00 Hartberg Stadyumu
1 - 0
  • 84
    "hazırlık maçı bir şey göstermez" ciler toplaşsın. diyeceğim şu ki bu takımdan bu sene bir cacık olmaz. bir tane b2b mı dersiniz 6 numara mı dersiniz, orta saha-savunma koordinasyonunu "gönül rahatlığıyla" sağlayacak net bir oyuncu lazım. forvete net bir isim lazım.

    çok açık söyleyeyim kerem-yunus kanatları da benim hoşuma gitmiyor. iki tane top kaptırma potansiyeli yüksek, fulesiz, top saklama kabiliyeti olmayan yetenekli kanadı kotarabilmen için orta sahaya 2 tane kante tipi futbolcu veya beklere, bu kanatların savunma zaafiyetlerini giderecek oyuncu lazım. ben olsam yunus'u 10 numara oynatıp kanat için de çalışkan, dinamik bir oyuncu tipi bakarım. henry onyekuru transferini çok isterdim bu açıdan ama kaçtı o tren.

    boey'nin de arıza çıkardığını düşünecek olursak özetle 1 tane b2b, 1 tane çalışkan kanat, 1 tane uçan kuşu kaleye sokacak forvet ve 1 tane sağ bek lazım. bunlar acilen bittikten sonra ofansif orta saha transferi, transfer döneminin bitimine yakın alınsa da olur, emre akbaba, cicaldau veya hamza akman orayı götürür bir süre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın