resim
Zander Mateo Cassierra Cabezas
Takım:Zenit
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.86
Uyruk:Kolombiya
  • 6
    ajax zamanında kolombiya'dan getirmek için ciddi para vermiş, bir türlü oyununu çıkaramayıp portekiz'in çakma belenenses'ine (taraftarın desteklemediği paralı kulüp) satmıştı. onlar da oyuncuyu gerçekte zenit'in b kulübü gibi işleyen sochi'ye satmışlardı.

    oyuncu 24 yaşında sochi'de müthiş bir sezon geçiriyor. sadece 14 gol atması değil, oyun kurma açısından da istatistikleri çok parlak (0.88 xgchain, 1.53 kp90, 0.18 xa90). zenit temmuz'da oyuncuyu 4.5 milyon euro'ya sochi'den almış. fakat rusya'da savaş sonrası durumlar malum -- bir de üstüne zenit'in sahibi gazprom rus hükümeti ile bazı sıkıntılar yaşıyor. yabancı kuralı sebebiyle cassierra ilk 11 başlayamıyor, çoğu zaman önünde ivan sergeev diye bir hırboyu oynatıyorlar.

    burada futbolcunun yaşından bağımsız (25'e girdi fakat late bloomer olduğu açık) cidden üst seviye bir forvet olduğunu hissediyorum. zenit'teki bazı oyuncular çok gerçek dışı hedefler: claudinho, malcom, wendel 15-20 milyon altı transfer yapmazlar. fakat cassierra galatasaray için bile gerçekçi bir hedef olabilir. gözüme çarpan bir oyuncu daha var, onu sonra yazarım.

    https://www.youtube.com/watch?v=DBmakCDXIYU

    highlight videosu burada. ben tammy abraham'e benzettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın