resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 150
    italya futbolunu iyi bilen bülent timurlenk transferi guzel degerlendirmis ama 4 senelik kontratla ilgili birsey dememis.

    --- alıntı ---

    erden timur iş hayatında yaptıklarıyla alfa bir karakter. orta saha arayışında da sergio oliveira transferiyle iş bitirici olduğunu gösterdi. portekizli oyuncu ocak ayında roma'ya geldiğinde, italyanlar porto'ya 2 milyon euro kiralık ücreti ödediler ve portekiz kulübünden satın alma opsiyonunun 12 milyon euro olduğunu bir kenara yazmışlardı. sezon bittiğinde oliveira ülkesine dönerken mourinho onun için, "gerekirse ülkeme gider, ben alır gelirim" diyerek italyan medyasına oliveira ile devam edeceği sinyalini vermişti. bir önceki yıl kariyerinin en iyi sezonunu geçiren ve bu sayede porto'dan yıllık 2.5 milyon euro gibi yüksek bir kontrat alan oliveira için mourinho nedense sonra ısrarcı olmadı. porto'da seferovic ve pizzi ile beraber maliyetleri yük olarak gözüken oliveira için 12 milyon euro'luk değerlendirmeye karşı erden timur'un, bonservisi 3 milyon euro'ya alması yöneticilik başarısıdır.

    porto cephesinden baktığımızda hocaları sergio conceiçao'nun düşünmediği oliveira'nın brüt 14 milyonu bulan maliyetinden kurtulup oyuncudan para kazandılar. yıllar önce galatasaray, wesley sneijder'i de 6 milyon euro'luk yıllık ücretinin büyük yük olduğu inter'den yine piyasa değerinin altında bir rakama, 8 milyon euro'ya transfer etmişti. porto gibi transfer dâhisi bir kulüp bile bu kez darda yakalandı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın