resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3244
    gücümüz anca bu çocuklara yetiyor ya, vuralım abalıya. ne ala memleket.
    pva çıkıp selfiyle olayı kapatmış. bizim öz be öz taraftarımız kapatamıyor. fenerliye, beşiktaşlıya meze ediyor en değerli isimlerinden birini.

    kimisi çocuğun saçını beğenmiyor, kimisi bakışlarını kimisi hırsını, kimisi hareketlerini, kimisi tavrını… şu ikinci ligden gelip üç kuruşa oynayan beğenmediğimiz arkadaş olmasa bugün nerelerde olurduk acaba… iyi kötü 60 maça çıktı çocuk. onca tekmenin üstüne sakatlanmadı. üstüne koyarak devam etti. ve hala daha ham.

    daha da üstüne koyacak, gelişecek, lige adapte olacak. victor nelsson bu yaşta 200 maça çıkmışken kerem maalesef daha yeni yeni oralara gelecek. marcao olayı çok sıra dışı bir şeydi. kolay değil 2. ligden gelip o olayın altından kalkmak (ki başta sanki kalkamayacak gibiydi). bakın hala rakip taraftar onun üzerinden kerem’e vurmaya çalışıyor. 23-24 yaşında bu mental kuvveti göstermek kolay iş değil.

    allah aşkına rahat bırakın şu çocukları. bırakın toplarını oynasınlar. biz taraftarız. bu çocuklar da mental güçlerini biraz da bizim sevgimizden alıyorlar. desteklememiz gerek. büyük ve istikrarlı yanlışlar yapmadıkları sürece bu desteği sunmaya devam etmemiz gerek.

    olmayan olaylar üzerinden, medya gazlamasıyla birlikte hikaye çıkarıp, sonra buna inanıp sayfalarca da hikaye yazıyorsunuz. bunun ne kerem’e ne de kulübe bir faydası da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın