• 7
    ali sami yen'de değil inönü stadı'nda oynanan maçtır. eleme veya lig maçı değil, hazırlık maçıdır. futbolcu deyimiyle para maçıdır.

    maradona'yı canlı canlı izleme fırsatını kaçıramazdım.

    nasıl oldu bilmiyorum maçı numaralıda izlemiştim. günün en şanslı seyricileri bizdik, çünkü maradona maçtan önceki top sektirme şovunu tam bizim öümüzde yapmıştı. tabii bize değil aslında basın tribününe, tvlere yapıyordu numaralarını.

    normalde bu tarz varyete şovlardan hoşlanan biri değilim. genellikle bu hareketleri yapanların sahada bir etkileri olmadıklarını görmüştüm. zamanında cafu'nun roma forması giyerken juventus'lu nedved'e yaptıkları* çok daha anlamlıdır 42.743* kere top sektirmekten. ama karşımızda dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu vardı ve varyete yapıyordu, terbiyesizlik etmeyip alkışladım tabii.

    maç başladığında maradona'nın ancak koca göbeğini taşıyabildiğini gördük. ama degajdan dikilmiş gelen topu ayak dışıyla tek hamlede istediği adama atıyordu yahu. cami yıkılmış ama mihrap yerinde deyimine uyan bir profildi o gece maradona'nın bize sunduğu. formunda olmasa da maradona'yı izlemek önemliydi. ben bu duyguyu bir de roger waters'ı izlediğimde hissetmiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın