• 111
    sezon başlangıcı için kısas alınacak bir maç değil fakat bir şeyden bahsetmek isterim.

    hamza akman: bu çocuğun ne kadar yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu olduğunu zaten hepimiz görmüştük fakat öncelikle şunu belirtmek istiyorum, gördüğümüzden çok daha fazlası bu çocuk. öncelikle söyleyeyim ezelden beri azılı bir luka modriç hayranıyım, 32 33 yaşından beri bize gelmesini bekliyorum, bu sene geldi bu sene gelecek inşallah diye umutlanırken her sene sözleşme uzattı ve 37 yaşına geldi modriç. olsun be koçum taş yerinde ağırdır, madrid efsanesi olarak orda devam edebilirsin..

    şimdi ben hamzadan bahsederken neden modriç dedim? dedim çünkü ben hamzayı ne zaman seyretsem bana aşırı derecede genç modriçi andırıyor. euro 2008de yıldızlaşan, tottenhamda hücuma yakın oynayan efsane modriçte gördüğüm stili, isteği, özellikleri hamzada görüyorum. tabii ki kendisi modriç kadar üst seviye bir top oynamıyor gayet normal olarak, fakat bu çocuğun üstüne düşülürse yerli ve milli modriç olabilir bu çocuk bunu da belirtmek istiyorum. çalımları net olan adam eksiltebilen, sağa sola pas dağıtan oyun kurulumunda sorumluluk alan, hiç fena şutları olmayan ve çok fizikli olmasa da yere sağlam basan bir oyuncu hamza, yani bildiğiniz baby modriç!

    yani anlayacağınız ben bu çocuğun olmasını çok istiyorum. iyi bir aileden geliyor, babasını da severim gayet, aklı başında bir çocuğa benziyor. çalışkan olursa ve verilmesi gereken fırsatlar bu çocuğa verilirse 11e bu sene bile girebilir. hata da yapabilir yanlış da yapabilir fakat 1 2 sene düzenli oynarsa aynı modriç gibi genç yaşta olgun ve topu kolay kolay kaybetmeyecek bir oyunu olacağına inancım tam. çok istiyorum böyle bir oyuncuyu altyapımızdan çıkarmamızı..

    onun dışında maçta çok bir artımız falan yok. sadece henüz kurulmamış bir kadro ve oturmamış yeni bir oyun var. kısas almak yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın