• 94
    ilk yarı fena değildik ama ikinci yarı oyunu çok geriden kabul edip bir türlü topu taşımayı başaramadık. geçtiğimiz sezondan devam eden sorunlar bu maçta baş göstermeye devam etti.
    1.) geriden oyun kurma.. oyunu kurarken sıkıntılı anlar yaşadık ama zaman geçtikte, takıma takviyeler geldikçe oradan daha iyi çıkmalıyız çünkü bu artık bir tercih değil, zorunluluk. transferlerden sonra bu konuda takımın zamanla gelişim göstereceğini düşünüyorum.
    2.) savunma önünü ortasahaların savunamaması. ortasahalar böyle olduğu sürece ettikçe değil marcao, nelsson, abdülkerim isterse en iyi stoperler gelsin sorun yaşamaya devam ederiz. rakip oyuncular hatlar arasına çok rahat girip çıktı rahatsız bile edemedik. yedirdikleri gole rağmen abdülkerim ve emin bayram savunmada iyi iş çıkardılar, ortasahan savunma yapamıyorken stoperleri eleştiremem. bu isimler dışında akbaba, hamza ve aanholt iyi bir performans gösterdi.
    ömer bayram, taylan, emre kılınç, aytaç, morutan, gol atmasına rağmen oğulcan, sonradan giren diagne ve gomis hiç varlık gösteremediler..
    ikinci yarı can sıkan maç olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın