resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 81
    cok ama cok kotu bir transfer. rakamlar korkunc.

    katki yapar mi? cevresi iyiyse belki ama yanina ozellikle savunmada cok iyi, cabuk ve sert bir oyuncu daha alinmadikca tek basina rezil orta sahamizi kurtaramaz. yasi da 30 ve 4! yillik sozlesme imzalanacak.

    ayagi kaliteli ama savunmasi olmayan, bahsedildigi gibi selcuk inan tarzi bir futbolcudur.
    selcuk'un yaninda melo gibi bir canavar yokken galatasaray'da ne oynadigini herkes gordu.
    takimin en buyuk ihtiyaci "oyunun iki yonunu oynayabilecek orta saha oyuncusu" iken, cok ama cok gereksiz bir transfer oldugunu dusunuyorum. bu tarz, isi sadece oyun kurmak olan "pirlo tarzi" oyuncularin krallari geldi bu ulkeye, hicbiri olmadi. daha gecen sene besiktas bu mevkinin en iyi oyuncularindan pjanici getirdi, o bile tutmadi.

    marcao gibi tam olgunluk yasina girmis ve takimin bel kemigi bir adami toplamda sadece 7.5 milyon euro karla elden cikarip, asla bonservis kazanamayacagin, hatta tutmama ihtimali de olan bir oyuncuya 14.5 milyon euro baglamak nasil tepki cekmez anlamiyorum.

    biz iste aynen boyle transferler yuzunden finansal olarak bu haldeyiz.
    umarim ben haksiz cikarim ve oliveira galatasaray efsanesi olur ama mantik cercevesinde dusundugumde hic olasi gelmiyor.
    en iyi ihtimalle ilk senesinde biraz iyi oynayip taraftarin gozunu boyar, sonra 3 sene nasil gonderecegimizi dusunuruz feghouli gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın