resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 75
    izlediğim ve istatistiklerinden anladığım kadarı ile kendisi frikik atan younes belhanda'dır. belhanda gibi performans gösterecekse başımın üstünde yeri var. hücum ağırlıklı olmasına rağmen oyunun iki tarafını da oynayabiliyor. sol içe cicaldau, sağ içe sergio gibi düşünürsek 6 numaraya tempolu bir oyuncu gerekebilir.

    bir diğer ihtimal de 3-4-3'ye geçiş olabilir. abdülkerim, nelsson, kaan ayhan gibi bir 3'lünün önünde berkan-sergio oliveira uyumlu olabilir. pva'nın da defolarını gizleyip performansını yukarı çekecektir. boey gitmek istemese o da çok verimli olurdu. sağ kanadın tamamını kullanacak ve orta saha özellikli bir kanat bek lazım, mesela mert müldür. kerem ve yunus dar alanda etkili isimler. bu sistemde forvete joao pedro'yu koy, kerem ve yunus'u gizli forvet gibi kullan. ayrıca 6 türk'lü bu kadroyu kurarsak yabancı sınırının ömrü ekimi görmez.

    ancak belhanda ile aynı kontratta geliyor. tüm sıkıntı burada. kendisi gibi 3 oyuncu daha alacaksak 6 ay sonra ocakta kur 20'yi geçince kendilerine gitmeleri için yalvaracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın