resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 581
    kendisinin 2012 yılında yaptığı ve beğendiği oyuncuları içeren röportajına istinaden oyuncuların şimdiki durumlarına bir bakalım.

    david junior hoilett: o zamanki yaşı 23. blackburn'de son senesi olduğu ve mutlaka alınması gereken oyuncu olduğunu söylemiş.
    oyuncu o tarihten itibaren oynadığı takımlar; paderborn (kiralık), st pauli (kiralık), qpr, cardiff city ve reading. şu anda 32 yaşında ve ne kadar başarılı olduğu oynadığı takımlardan belli.

    sammir: o dönem dinamo zagreb'de oynuyordu. 25 yaşında idi. o günden itibaren oynadığı takımlar; getafe, jiangsu suning, hangzhou greentown (kiralık), dinamo zagreb, wuhan zall, sport recife ve lokomotiva.
    getafe takımından itibaren oynadığı takımlarda en fazla 3 gol atabilmiş sadece. şu anda 35 yaşında ve emekli.

    sebastian giovinco: diğerlerinin arasında daha çok dikiş tutturmuş bir oyuncu fakat kendisinin önerdiği tarihte juventus'tan kiralık olarak parma'da oynuyordu yani pek bir scout keşifi sayılmaz.

    moussa sissoko: yaptığı en doğru tespit diyebiliriz. o dönem toulouse'da oynuyordu ve 3 milyon euro'ya newcastle'a sonrada 31 milyon euro'ya tottenham takımına transfer oldu.

    adilson warken: 25 yaşında o dönem gremio'dan terek grozny takımına transfer olmuş. 2016 yılında bedelsiz olarak atletico mg'ye transfer olmuş ve 2 sene orada oynadıktan sonra 32 yaşında futbolu bırakmış.

    joe allen: röportaj verildiğinde liverpool'un transfer ettiği oyuncu sabun köpüğü gibi bir kariyeri olmuş. 4 sene liverpool'da 91 maç 4 gol ile oynamış. 2016'da stoke city'e gitmiş. şu anda 32 yaşında ve kulupsüz.

    carlton cole: o dönem west ham'da oynayan oyuncu röportajdan sonra 2015'te celtic'e gidip orada sadece 4 maça çıkıp ondan sora paraşütsüz çakılıyor. amerika usl ligi ve endonezya ligine gidiyor. 2017'den beri futbol oynamıyor.

    mohammed abdellaoue: o dönem hannover'de oynayan oyuncu 2013'te stuttgart takımına transfer oluyor ve 2 sezonda toplam 12 maç oynuyor. sonrasında valerenga takımına gidip 2017'de 32 yaşındayken futbolu bırakıyor.

    giorgian de arrascaeta: o dönem defensor sporting kulubün de oynayan ve genç yetenek olarak lanse edilen oyuncu 2015-2018 arası cruzeiro, 2019'dan itibaren ise flamengo'da oynuyor. henüz güney amerika dışına transfer edilmemiş. yaşı 28.

    carlinhos: 2014'te fluminense'de oynayan ve ısrarla istedikleri bu sol bek o tarihten sonra santos'a transfer oldu. sonrasında ise sırayla international, paysandu, csa ve maringa gibi ismi bilinmeyen takımlarda oynadı.

    fernando muslera: zaten o dönem kendisinin attığı tweet ortada fazla söze gerek yok.

    yorumu sizlere bırakıyorum ne kadar başarılı olduğuna dair.

    ayrıca içerideki dinamikleri bilen biri olarak söylüyorum. kendisi cenk ergün ile çok iyi anlaşmaktadır ve gidilen transferlerin 5'te 4'ü emre utkucan ve ekibinin tezgahından geçmektedir.
    kendisinin yerinde şu an pr'ı, arkası ve ağzı kuvvetli olmayan başka biri olsaydı çoktan işine son verilmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın