resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1245
    yüksek koşu mesafesinin yanına bir şeyler koyması gereken futbolcu. kendini zorlayıp maksimum eforla oynamaya çalışıyor ama kapasitesi sınırlı kalıyor. zaman zaman 3'lü ortasahada iki yönlü şekilde oynatılmaya çalışılmıştı fakat hücumda cezasahası çevresinde teknik becerisi yetmiyor, şutları zayıf kalıyor, bitiricilik problemi yaşıyordu. nitelikli pasları hiç göremedik. o yay çevresinde topla buluşmasına rağmen bazen kalite eksikliğinden bazen oyun zekasının zayıf kalmasından oyunun hücum yönünde çok etkisiz kalmıştı. geçtiğimiz sezon merkezde iki yönlü oynayabilecek izleri bize hiç gösteremedi.
    savunma tarafında tükenmek bilmeyen bir enerjisi var fakat defansif caydırıcılığı çok daha fazla geliştirmesi lazım. ikili mücadelelerde vücudunu daha iyi kullanmalı, top çalma konusunda daha agresif ve nitelikli olması lazım. şu an için berkan kutlu için öne çıkan özellik koşu kalitesinin iyi olması. bu tek başına bir anlam ifade etmiyor, daha fazlasını yapmalı. merkez ortasahadan ziyade defansif bir ortasaha olarak kariyerine devam eder, gelişim gösterebilirse o bölge kendi adına daha iyi olacaktır. henüz genç ve çalışkan bir karakter, üzerinde ısrar ederse neden olmasın.
    mevcut kadrodan ilk onbiri zorlayacak tek ortasaha bu eksiklerine rağmen berkan. ana planda olmasa bile bazı oyunlarda iş görebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın