resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 729
    yapması beklenen şey birikim işidir. tecrübe ve birikim gerekir. hem business hem spor endüstrisini bilmeyi gerektirir. dili doğru kullanması, mimiklerini kontrol edebilmesi, bir saygınlık hissi yaratabilmesi gerekir. hiçbir şekilde duygularını göstermemesi gereken bir pozisyondur. öfkelenmemek, ciddiyetsiz hareketlerde bulunmaması gerekir. dersine iyi çalışmış olması, karşı tarafın isteklerini ve zaaflarını bilmesi ve üçüncü kişilerle nasıl bir pazarlık içinde olduğunun bilgisine ulaşabilmesi gerekir. herkese inanmaması, acele hareket etmemesi ve daha bir sürü şey.
    tüm bunlara sahip midir bilmiyorum. sanmıyorum da. ketum bir insana benziyor. dengeli de görünüyor ama belki çabuk mu parlıyor? resmen fazia diyen beyefendiden iyi olduğundan eminim de gs camiasında bu özellikleri bünyesinde daha çok barındıran birileri yok mudur? bence vardır. öyle kolay bir iş yapmadığını belirtmek istiyorum.
    eski başkanımız ünal aysal'ın kulağıma küpe ettiği bir lafı vardı. iyi bir anlaşmada iki taraf da masadan biraz buruk biraz sevinçli kalkar, adil bir anlaşma olduğunu böyle anlayabiliriz demişti. umarım cenk ergün kadromuza direk kalite katması gereken transferleri bu yolla çözer ve bu transfer mevzusu hemen biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın