resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 291
    kendisini one season wonder diye betimlemeyen arkadaşlar ezbere konuşmaktadır. abdülkerim 2 sezondur konyaspor' un değişmez sol stoperiydi. bir önceki sezon ismail kartal' la sezonun büyük bölümünü götüren konyaspor klâsik anadolu takımı futbolu oynuyordu ve kimse abdülkerim için 'acaba 4 büyüklerden birine gider mi?' demiyordu.
    ancak ilhan palut' un gelişiyle birlikte güçlü bir oyuna kavustu konyaspor. savunmadan pasla çıkan, savunma çizgisini öne çıkartıp, beklerini son çizgiye kadar gönderen bir takım izledik. büyük takımlar gibi oynayan bu takımın sol stoperi olan abdülkerim hem driplingle, hem de savunmadan attığı kısa ve uzun paslarla geriden oyun kurmada takımın 1. opsiyonuydu.
    uzun lafın kısası abdülkerim büyük takımda stoper oynayacak özelliklere sahip bir futbolcu.
    tek eksik yönü var o da ismi! sakın saçmalama demeyin ve hadi itiraf edin! ismi 2.lig kırmızı grupta oynayan futbolculara benziyor ve birtürlü kafanızda galatasaray futbolcusu olarak oturtamiyorsunuz.
    gördüğüm kadarıyla abdülkerim' e ısınmayan 2 tür taraftar var;
    birincisi, dediğim gibi dışa vurmasalar da isminden dolayı ön yargılı olanlar.
    ikincisi, ligi yakından takip etmeyen ve 'anadolu' da stoper oynamakla galatasaray' da stoper oynamak aynı şey değil yea!' diye düşünenler.
    evet anadolu' da gömülü stoper oynamakla galatasaray'da stoper oynamak arasında dağlar kadar fark var. ama geçen sezon da konyaspor' un bizden daha dominant ve güçlü futbol oynadigini bilmek lazım.
    zaten geçen sezon konyaspor' un 7- 8 maçını 90 dakika izlemiş bir taraftarın abdülkerim' in transferine olumsuz bakacağını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın