resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3920
    gonderilmesini isteyen, olmayacak diyen arkadaslarin acip ligin ikinci yarisindaki besiktas macini izlemesini oneririm. gel gor ki o performanstan sonra barcelona macina hocasinin tercihiyle kim ilk 11 cikti dersiniz? tabii ki kendisi degil 36 yasindaki takim arkadasi daha dun takima katilan gomis. arkadaslarim kim olsa bu duruma bozulur yahu, kim olsa kuser. genc bir forvetsin cok iyi bir derbi oynamissin, barcelona gibi bir takima karsi oynama firsatin var ama hoca sana guvenmiyor, onun yerine yerinden kipirdamakta zorlanan 36 yasindaki arkadasini tercih ediyor.

    sonrasinda gerek sakatligi gerekse yine hoca tercihiyle ilk 11’i cok az gorebildi. mostafa 1.5 yildir bunun gibi hak ettigi halde formayi alamadigi cok mac kacirdi. gecen sene hakemlerin haksiz kere haksiz yere kirmizi kartla attigi zaman bile arkasinda durulmadi cocugun.

    boyle guclu bir forvetimiz varken biz yine fener medyasinin gazina gelip gonderelim diyoruz. fener medyasinin ve nihat ozdemir federasyonunun kendisine cektigi operasyonlari, hazimsizliklarini anliyorum da bize ne oluyor onu anlayamiyorum.

    gercekten cok enteresan bir taraftar grubuyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın