resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3916
    avrupa ligi'ni tabiri caizse öttüren kerem aktürkoğlu'na teklif yok gibi görünürken, yere göğe sığdıramadığımız marcao için bile kimse kesenin ağzını çok açmazken, fransızlar (geçen sezon bordeaux, bu sezon toulouse) bu adamda bir ışık görmüş olmalı ki durmadan 7-8 milyon euro civarı teklif yapıyorlar.

    galatasaray geçen sezon öyle kötü oynuyordu ki forvete top bile getiremiyorduk zaten. dahası mustafa zaten oynatılmadı da. bu çocuk ilk geldiğinde ben çok etkilenmiştim. tam bir forvetti. derken pandemi girdi o sezon boşa gitti. geçen sezon zaten tam bir fazia olarak adlandırılabilir. ronaldoların şişmanını da aşırı fitini de getirin yine pek bir şey olmazdı geçen seneden.

    taraftarın desteğini hissederse iyi bir oyun planıyla mustafa'nın çok farklı olacağını düşünüyorum. iyi bir sezon geçirirse çok daha fazlasına satılabilir. kötü sezon geçirse bile özellikleri nedeniyle piyasasının 5 milyon euro altına düşeceğine de inanmıyorum. aradaki 3 milyon euroluk fark alınabilir bir risktir gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın