resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3915
    defansımız yol geçen hanı olduğunda kimse marcao ve nelsson konuşmuyor. savunma bütünlüğünü bozan şeyin önündekilerden kaynaklandığını bilebiliyor. ama iş forvete gelince niye herkes kafasını kuma sokuyor anlamış değilim. yani kazan doğururken okey de ölürken niye nay abi?

    taylan 0 gol 0 asist.
    berkan 0 gol 3 asist.
    cicaldau 4 gol 3 asist.

    şu 3'lüden ceza sahasına koşusu, alan boşaltma, ara pas, kilit pas, daha açık olmak gerekirse bir ortasaha'nın ön alanda yapması gereken herhangi bir şeyi yaparken vakıf olabildik de sonuç alamayışımızın mutlak sorumlusu 3 maç üst üste oynatmadığımız mustafa mı oldu?

    dahasi transfer edilme sebebi pivotsal özellikleri falan da değil. cezasahası içinde ayağına, kafasına getirdiğin her topla tehlike yaratabilecek kadar etkili vuruşları olan net bir golcü olmasıydı. senin hiç bir ortasahan alan açamayıp, koşu göstermeyip, top süremeyip, tutamayınca sen forvetini ortasahaya kadar top yaysın diye getirirsen, 10/7-8 becerebildiği şeyleri değil de 10/5'lik özelliklerini kullanırsan bunun sorumlusu nasıl kendisi olabilir ki?

    yani kerem'e kenardan oyun kur, topa bas falan diyip o bunları yapmadığında da ''potansiyeli bu kadar abi'' demek ne kadar abes ise, bu arkadaşın pivotaj özelliklerinden yola çıkarak potansiyeliyle ilgili yorumlar yapmak da bir o kadar komik duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın