• 20
    fatih terim veya bir spor yorumcusu demişti sanırım büyük avrupa kulüplerinin eskileriyle onları yenemezsiniz, kendimizin üretmesi lazım diye. fenerbahçe de onun gibi bizim eskilerimiz ile bizi yenemezler. 1-2 maç 1-2 şampiyonluk kazanabilirler fakat genel bağlamda önümüze geçme şansları yok.

    bizim kuruluş mottomuz nasıl türk olmayan takımları yenmek ise adamların son 30 senedir benimsedikleri hedef de galatasaray'ı geçmek. 90lardan öncesine hakim değilim ancak yeşilçam filmlerine veya dönem haberlerine bakarsak galatasaray daha ufak bir kitle tarafından benimsenmişken fenerbahçe daha popüler bir takımmış. o yüzden real madrid gibi popülaritenin peşinde koşmaya devam etmişler sürekli, biz ise barcelona gibi daha belirli bir zümreye hitap edip daha saha odaklı olmuşuz. 90'ların başıyla beraber de genel kitleye açılmışız gibime geliyor hep.

    fenerbahçe kendi yolunu çizmediği sürece bizim önümüze geçemeyecektir, şampiyon da olsalar, iç sahada veya deplasmanda galibiyet serileri yakalasalar da özgünlük elde etmedikleri sürece hep gündelik başarıda kalacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın