• 1
    muhasebeci taraftara ve şampiyonlar liginde 1 gol atsa yıllık ücretini çıkartır, 500.000 forma satsaak 1 yıllık maliyeti çıkarcı taraftara tepki olarak oluşan, içlerinde bulunduğum gruptur.

    bizim en büyük sorunumuz uçlarda yaşamamızdır. proje yapalım dedik; başkan 800.000 eurodan fazla maaş isteyen herkesi veto etti ve alkışlandı. oysa koskoca galatasaray bu şekilde takım kurmaz, kurmamalı. arada kaliteli ayaklara da gerekli paraları ödemeli ki yaptığı yatırımların değeri düşmesin. bazen kritik bölgeye atacağın 2 tecrübeli adam sigorta görevi görür 2021-2022 galatasaray'ında en önemli eksik de bu sigortanın olmamasıydı. çünkü başkan sigortayı maaşı yüksek diye veto etti. geçen seneki kadroda elneny ve ghezzal olsa ya da gedson olsa bugün aldığımız oyuncuların hiç biri tartışılmayacaktı.

    küçülerek büyüme olmaz, kaliteden ödün vermeyelim diyoruz bu sefer gittiğimiz isim gamsız william carvalho, evet kaliteli toplu oyunda da çok iyi ama topsuz oyunda tam bir gamsız ve oynadıığı mevki en çok gam isteyen mevki. sonra anderson talisca için şartları zorluyoruz. talisca ya.. oyuna hiç bir şey veremeyen sadece hazırlanan pozisyonları bitiren bir orta saha ama gözümüzü kırpmadan 4-5 milyon euro maaş veririz. kimse de demiyor bu paraları verebileceksek talisca'yı değil şunu alalım o daha faydalı olur diye. seneler önce de kalitedne ödün vermeyelim ayağına falcao almıştık. 1 gol asta maliyetini çıkartacaktı oysa...

    ben şahsen hibrit takım istiyorum. yani gençleşelim ama gençleşirken 800k dan fazla maaşı olan herkesi veto etmeyelim. araya sigorta niyetine 1-2 tecrübeli adam da katalım. kaliteli oyuncular alalım alalım ama fiziki açıdan en az 2-3 parametresi sorunlu avrupada son transferini yapan adama dönüşü olmayan, pornografik paralar gömeyelim. bizim en büyük sorunumuz bunun dengesini tutturamamak. avrupada mesela sevilla çok güzel bunun dengesini tutturuyor. yatırımlık gençleriyle, maaşının karşılığını oyun olarak mümkün mertebe veren tecrübelileri çok güzel harmanlıyorlar. bunu biz de başrabilmeliyiz..

    bugün galatasaray borcunu sıfırlasın en geç 3-4 sene sonra borç aynı seviyeye geri gelecektir. bu kulübün yetiştirdiği futbol adamları cenk ergün ve ışıtan gün çünkü. borç sıfırlanınca kendi tankımızı, kendi uçağımızı üretmeyeceğiz. yarattığı tüm imkansızlıklara rağmen uefa kupası kazandırıdğımız bir başkanın stadyum maketine 12 milyon dolar verdiği bir kulüp burası. o yüzden 800.000 euro üzeri maaş isteyeni veto ederek 3-5 sene azap çekmeye gerek yok. borç yönetiliebilir bir yerde kalsa kafi. ama böyle dedik diye de geri dönüşü olmayan, oyun olarak da karşılığını almanın mümkünü olmayan paralar ödemeye de gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın