resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 690
    galatasaray için artık bir değer olmayan oyuncu. diğer değersiz oyuncular için (bkz: mustafa kapı) (bkz: emir tintiş). galatasaray için değerli olan topçular içinse (bkz: yunus akgün), (bkz: emin bayram), ben hala gidiş zamanı için kızgın olsam da (bkz: ozan muhammed kabak).

    gidişlerinin arka planında ne olup bittiğiyle çok ilgilenmiyorum. bu çocuklar için galatasaray bir şanstır, tam tersi değil. biz türkiye'nin en büyük kulübüyüz, avrupa'nın da ekonomik olmasa da itibarı ile en büyük kulüplerinden biriyiz zaten. profesyonel tecrübe yaşamadan, ligde rotasyonda ancak 3.-4. yedek olabileceği ya da avrupa'da 5. lig rezerv takımında oynamaları kendilerine kalmış. yunus akgün, emin bayram gibi çocuklar da şans bulamıyorum gideyim yurt dışına kaçayım diyebilirlerdi ancak daha akıllıca davrandılar ve profesyonel lig tecrübesi kazanabilecekleri yerlere gittiler, sezon boyu oynadılar ve şimdi daha güçlü döndüler, kadrodaki yerleri de gerek ilk 11 gerek rotasyon olarak garanti.

    zaten bilmem kaç küsur senede 1 tane merih demiral örneği var diye herkes başımıza onu kakalıyor "bak buradan kaçtı da değerini buldu" diye (ki o da 1 sene alanyaspor tecrübesi gördü). tam tersinin örneği ise yüzlerce ama bir tane onu görüp ders çıkaran yok. daha yeni mustafa kapı denen oğlan "avrupa'da parlayacağım" diye gitti, 1 maç bile oynamadı seneye de bjarnason'un, ndiaye'nin top toplayıcılığını yapacak işte. kendini alıp yetiştiren, milli futbolcu yapan, ulusal/uluslararası yerde boy gösterme fırsatını veren kulüplere hiçbir aidiyet duymayan, ilk takıldığı engelde sırt çeviren bu tarz topçuları "galatasaray değeri" olarak görmüyorum, kariyerleri için de açıkçası büyük başarılar dilediğim falan yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın