• 137
    gelecek transferler ile alakalı yorum pek yapmayacağım, bitince genel bir yazı yazarım. ancak şu çok net ki galatasaray taraftarının "bugünü kurtarmak için geleceği yakmayalım" gibi bir düşüncesi yok, bu açıdan erden timur ve ekibi birazcık irrasyonel yaklaşıyor. zira bu tarz bir düşüncede olsa geçen sene yapılan iş bu kadar kötülenmezdi ki ben halen geçen sene yazın yapılan operasyonun başarılı olduğunu düşünüyordum. hocası, yönetimi, taraftarı ayrı batırdı orası farklı mevzu...

    dolayısıyla gelen transferlerin maliyetine osuna busuna çok fazla bakmayacağım. beylik laflarla geldiler, okan buruk'a iyi bir takım versinler. hamza hamzaoğlu da camia çocuğu diye geldi bir sene şampiyon yaptı, berbat bir yaz transfer dönemi sonrası eldeki kadroyu oldukça iyi de götürdü 2 kulvarda, bir maç yüzünden * adamı taraftar gazıyla da sepetlediler, sonrasında aynı yönetim bayır aşağı gitti zaten. aynı şeyleri okan hoca da yaşasın istemiyorum, çünkü yönetimdekiler aynı adamlar taraftar eskisinden de sabırsız.

    abdülkerim ve kazımcan takviyelerini doğru buluyorum. ancak bu takıma çok kaliteli 3 tane orta saha, bir tane kaliteli kanat forvet (ya da 4-4-2 kanadını oynayabilecek oyuncu), 1 tane çok net golcü (hatta umut bozok ile belki 2 tane) gerekiyor. elde şu var bu var anlamam ben, bu orta sahayla, toplamı 1 tane kaliteli forvet etmeyecek rotasyonla, kerem-yunus kanat rotasyonuyla sezona girersek 4. bitiririz en iyi ihtimalle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın