• 200
    zamanında yanlış harcamalar nedeniyle avrupa kupalarından men cezası alan, yıllarca satttığı kadar alabildiği için bonservisli genç oyuncu alamayıp emekli yıldızlara yüksek maaş bağlayan veya kiralık topçulara mecbur kalan takımın taraftarıdır.

    yanlış hamleler kulüpleri finansal çöküşe sürüklüyor maalesef. kulübünü seven herkes işin finansal boyutunu düşünmek zorunda. barcelona bile geçen sezon futbolcularından maaş indirimi istedi, transfer dönemlerinde bonservissiz oyuncu kovalıyorlar. ekonomi bu işin büyük parçası.

    diyebilirsiniz senin ne etkin var ki, orası doğru. oturup hayıflanıyoruz sadece bu adam bu kadar etmez diye. zamanında belhanda'ya feghouli'ye o bonservis + maaşlar bağlanırken de muhasebeci taraftar gerekeni söyledi. 2 sezon şampiyon olundu, ardından 2-3 sezon yıllık 3.5-4 milyon alan topçuları yollamakla uğraştık.

    kısa dönemli başarılar için kulübün geleceğinin harcanmasına razı değilim. elimizde sonsuz kaynak yok, hele şu ekonomik ortamda eldekiler de eriyor. üstüne üstlük şampiyon olunca garanti şampiyonlar ligi geliri de yok artık. galatasaray yatırım yaptığı her futbolcunun orta ve uzun vadede getirisini düşünmek zorundadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın